Α.Ο. “Ελλοπιακός”: Αλωσε και το “Γεώργιος Καμάρας” (video)

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα έκανε τεράστιο βήμα παραμονής νικώντας την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα της με το γκολ του Χατζηλάμπρου στο 59′!

Η ομάδα του Α.Ο. “Ελλοπιακός”, που ερχόταν από την δύσκολη – αγχωτική, αλλά δίκαιη, εντός έδρας νίκη (1-0) επί της ομάδας του Α.Ο. Χαϊδαρίου, που την “ανέβασε” πάνω από την “διακεκαυμένη ζώνη”, στον αγώνα που έδωσε σήμερα (20/4) για την 32η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας 2023-2024, πραγματοποίησε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση και έφτασε σε μια ακόμη “μεγάλη” νίκη!

Στο παιχνίδι που έδωσε στο, ιστορικό, γήπεδο “Γεώργιος Καμάρας”, της Ριζούπολης, με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη τόσο σε βαθμολογική, όσο και ιστορική αξία!

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Τζαναβάρα, σε ένα ακόμη ματς “επιβίωσης”, ένα ματς “κατηγορία”, απέναντι σε μια ομάδα που επίσης κινδύνευε και “έπαιζε το τελευταίο της χαρτί”, στάθηκε πάρα πολύ καλά, όπως έκανε άλλωστε και σε άλλες δύσκολες έδρες!

“Χτυπώντας”, δε, σε καίριο, χρονικό, σημείο έφτασε σε ένα πάρα πολύ “μεγάλο” διπλό” και σε ένα, σπουδαίας αξίας, “τρίποντο”!

Ο Απόλλων, στο ντεμπούτο του Γιάννη Γεωργαρά στον πάγκο του, φάνηκε «άχρωμος», έχοντας μετριότατη παρουσία, απέναντι σε έναν αντίπαλο που φάνηκε σαφώς πιο έτοιμος για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι!

Το “χρυσό” γκολ που έδωσε την μεγάλη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα της Ελλοπίας πέτυχε ο Στάθης Χατζηλάμπρος, στο 59′, με εκπληκτικό σουτ, με το αριστερό, στην αριστερή γωνία του τέρματος μετά από φοβερό σπριντ σε αντεπίθεση!

Πέρα από το γκολ, ο Ελλοπιακός ήταν η ομάδα που είχε και τις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες για γκολ “χτυπώντας” στην κόντρα με κορυφαίες τα σουτ του Μπρούνο Βρέτο στο 30′ και του Στάθη Χατζηλάμπρου στο 32′ και στο 43′ που πέρασαν μόλις άουτ!

Στο 42′ ο Κυριατζής απογειώθηκε στο δεξί “Γ” και έδιωξε σε κόρνερ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Σάλλα και στο 45′ έπεσε στην δεξιά του γωνία και μπλόκαρε το σουτ του Παπαχρονόπουλου.

Στο 53′ ο Βρέτο μπήκε στην περιοχή από πλάγια δεξιά, έκανε και το σουτ με το αριστερό, η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι, άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Χατζηλάμπρος έπιασε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Καλούδης απέκρουσε και στη συνέχεια μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 59′ το “χρυσό” γκολ για τον Ελλοπιακό! Ο Στάθης Χατζηλάμπρος έφυγε στην κόντρα από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ με το αριστερό, η μπάλα στην απέναντι  γωνία του τέρματος!

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες, με κορυφαία την διπλή του 94′ στην οποία, αρχικά, ο Κυριατζής απέκρουσε ενστικτωδώς με το αριστερό χέρι το εξ επαφής σουτ του Καραγκούνη ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μελιόπουλος βρέθηκε στην μικρή περιοχή με το τέρμα “πιάτο” μπροστά του, αλλά έκανε πολύ κακό πλασέ με το αριστερό!

Το αποτέλεσμα αυτό, επί της ουσίας, φέρνει τον Απόλλωνα Σμύρνης λίγο πριν από τον υποβιβασμό του στα τοπικά της Ε.Π.Σ. Αθηνών, για πρώτη φορά στην τεράστια ιστορία του καθώς η απόσταση από τις θέσεις της… ελπίδας πήγε στους τέσσερις βαθμούς ενώ, πλέον, απομένουν μόνο δύο αγωνιστικές για το φινάλε!

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Γεωργαράς): Καλούδης  –  Πριόνας, Ρόδης (80′ Πίκουλης), Λιάκος, Πατίλας, Μελιόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλλα (80′ Σπαρτιάτης), Χριστόπουλος, Καραγκούνης, Παπαχρονόπουλος (58′ Κορφιάτης).

Α.Ο. “Ελλοπιακός” (Παναγιώτης Τζαναβάρας – “4-2-3-1”): Κυριατζής – Σαντζάκου (85’ Αχείμαστος), Βιέννας, Τσέλλος, Ριζάι – Καλαμπόκας (75’ Μεγάλος), Ρεσβάνης – Χασάι, Βρέτο (89’ Παπαγεωργίου), Σπανός (85’ Αλ-Ομπισάτ) – Χατζηλάμπρος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος, με βοηθούς τον Νίκο Μαυροκορδόπουλο και τον Κώστα Γκουριώτη, όλοι από την Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Παρατηρητής διαιτησίας ήταν ο Ανδρέας Τριανταφύλλης.

Α.Ο. Ελλοπιακός

Άλωσε την Ριζούπολη ο ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ.

Σήμερα οι παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα έδωσαν απαντήσεις δεξιά και αριστερά.

Πραγματικά παλικάρια σε έναν αγώνα τεράστιας σημασίας για την συνέχεια, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έφεραν τους τρεις βαθμούς από μία μεγάλη έδρα που και μόνο που βρίσκεσαι μέσα σε αυτήν είναι μεγάλη επιτυχία.

Πρώτα απ’ όλα απάντησαν στον εαυτό τους αποδεικνύοντας την αξία τους.

Δεύτερον, απάντησαν σε όσους προσπάθησαν να μας αμφισβητήσουν.

Τρίτον, απάντησαν σε όλα τα παπαγαλάκια και τους ανήθικους συκοφάντες που διαρρέοντας διάφορα δεξιά και αριστερά, αντί να ασχοληθούν με τις ανεπάρκειές τους προσπαθούν να τις δικαιολογήσουν κατηγορώντας άλλους.

Επίσης απαντήσεις στις κακοήθειες έδωσε και το διαιτητικό τρίο του αγώνα, το οποίο ξεχώρισε με τις σωστές αποφάσεις του και τα λίγα και ασήμαντα λάθη.

Χωρίς καμία υπερβολή ένα ρεαλιστικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου θα ήταν 0-4.

Το θεαματικό γκολ της νίκης παίχτηκε ο Στάθης Χατζηλάμπρος σε μία φάση που βλέπεις  σε αγώνες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Λυπούμαστε που στεναχωρούμαι κάποιους εντός και εκτός αλλά δίνουμε τη μάχη και συνεχίζουμε να παλεύουμε.

Τους επιτρέπουμε να συνεχίζουν να ζουν στον μικρόκοσμό τους και να κατηγορούν.

Ένα πάρα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης που με την παρουσία της και έξω από το γήπεδο, αλλά και μέσα έδειξε τι σημαίνει ομάδα με ιστορία.

Παρόλη την τεράστια σημασία του σημερινού αγώνα στάθηκαν πριν ακόμα μπούμε στο γήπεδο προστάτες μας και μας αντιμετώπισαν ισότιμα με την συμπεριφορά τους.

Και ο κόσμος στην εξέδρα έκανε το καθήκον του απέναντι στην ομάδα του και κινήθηκε σε πολύ κόσμια πλαίσια.

Δεν σταματάμε παρόλο που ο δρόμος γίνεται πιο ομαλός.

Στη συνέχεια Τετάρτη και Κυριακή μέσα στην έδρα μας περιμένουμε τα Ζωνιανά από την Κρήτη και την ομάδα του Υπάτου που με το σημερινό τρίποντο φαίνεται ότι εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία.

Καλούμε τον κόσμο να σταθεί δίπλα μας να πετύχουμε τον απίστευτο άθλο μέχρι το τέλος.

Δείτε στο video τα highlights του αγώνα:

Video: soccerlive web tv

starsports.gr

Σχετικά

Αφήστε ένα σχόλιο